Met minder suiker,
meer smaak!

Minder suiker

Licht verteerbaar

Superieure smaak

Minimale toevoegingen

Ons ijs

Het ijs is puur gemaakt van melk van De Witte Lakenvelder koeien, heeft een superieure smaak en is licht verteerbaar. Het bevat geen smaakversterkers en een minimale toevoeging van onder andere suiker. Het is een natuurlijk product en wordt ook door mensen met een voedselallergie of een -intolerantie over het algemeen goed verdragen. De kwaliteit van de diverse componenten van het ijs is bovengemiddeld. Kortom: met minder suiker, meer smaak!

De Witte Lakenvelder

Waar te koop?

Alle Lakenvelder producten zijn verkrijgbaar in onze winkel aan de Peperstraat nr. 5 in Sneek. Lakenvelder softijs is tevens verkrijgbaar bij Tammy’s Cafetaria aan de Prins Hendrikkade 16 in Sneek. De Witte Lakenvelder IJS (roomijs) is verkrijgbaar bij alle Poiesz Supermarkten in Nederland.

Openingstijden van onze winkel:

Tot het volgende ijsseizoen geopend op zaterdag!

za.
11:00 – 17:00

De oorsprong, de koeien en het ijs maken De Witte Lakenvelder uniek!

Ons afzetgebied

Om het unieke karakter te behouden zal het Lakenvelder ijs ook op een unieke manier in de markt worden gezet. Mede omdat de productie niet hoog genoeg is om heel Nederland van dit heerlijke roomijs te voorzien, is gekozen voor het afzetgebied Noord-Nederland. Om precies te zijn de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en de Friese Waddeneilanden (Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog).